SON DAKİKA | Fenerbahçe, En-Nesyri transferini açıkladı- Son Dakika Spor Haberleri


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

SON DAKİKA HABERİ: Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, yıldız oyuncu Youssef En-Nesyri'yi renklerine bağlayarak transfer sezonunun en dikkat çekici hamlesine imza attı. Sarı-lacivertli kulüp, En-Nesyri'nin transferi konusunda Sevilla kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı resmi bildirimle duyurdu.

KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi için futbolcu ve kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe, KAP'a bildirimde bulunmasının ardından bir paylaşım daha yaparak transfer sürecini takip edenler için heyecanı arttırdı. Paylaşımda, "En-Nesyri yola çıktı" ifadesiyle oyuncunun uçağın önünde, kendine has gol sevinci pozu verdiği bir fotoğraf kullanıldı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım şöyle:

???? Youssef En-Nesyri yola çıktı. pic.twitter.com/r8VW5VYeWE

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 24, 2024

Youssef En-Nesyri, güçlü fiziği, hava hakimiyeti ve gol vuruşlarıyla tanınan bir forvet oyuncusu. Kariyerine Fas'ta başlayan En-Nesyri, daha sonra La Liga ekiplerinden Málaga'ya transfer oldu. Burada gösterdiği performansla Sevilla'nın dikkatini çeken oyuncu, 2018 yılında Sevilla'ya katıldı. En-Nesyri, Sevilla formasıyla 134 maçta 41 gol kaydetti ve Fas milli takımının da düzenli bir oyuncusu haline geldi.

Fenerbahçe'nin En-Nesyri'yi kadrosuna katması, takımın hücum gücünü önemli ölçüde artıracak ve taraftarların heyecanla beklediği bir transfer hamlesi olarak görülüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.