GÜNLÜK SONUÇ ???????? Gelinim Mutfakta bugün kim çeyrek altın kazandı? 26 Ağustos 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Gelinim Mutfakta yarışmasında yemek yapmayı seven gelinlerin ve onların kaynanalarının birlikte yarışarak en iyi yemekleri yapmaya devam ediyor. Bugün kim çeyrek altın kazandı merak ediliyor. İşte 26 Ağustos 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta'nın Bugünkü Kazananı Açıklandı

Her hafta dört gelin ve kaynanalarının hünerlerini sergilediği "Gelinim Mutfakta" yarışmasında bugün heyecan doruktaydı. Gelinler, günün belirlenen yemeğini hazırlayarak hünerlerini kanıtlamaya çalıştı. Kaynanalar ise yemekleri isimsiz olarak tatma ve puanlama görevi üstlendi.

Gün boyunca en yüksek puanı toplayan gelin, günün birincisi olma ayrıcalığına sahip oldu. Bu onurlu unvanı bugün Rabia elde etti. Kaynanaların beğenisini kazanan lezzetleri ve sunumuyla Rabia, rakiplerini geride bıraktı.

Yarışmanın sonunda, haftanın toplam puanları üzerinden bir haftalık birinci belirlendi. Haftanın en iyi gelini unvanı ve çeyrek altın ödülü, Rabia'nın oldu. Bugünkü kura çekiminde de şans Rabia'dan yana oldu ve çeyrek altını kazandı.

Aysun ise bugün Rabia ile birlikte kuraya kalmıştı ancak şans bu sefer Rabia'dan yanaydı. Gelinim Mutfakta'nın ödülü, yetenekli ve kararlı Rabia'nın oldu. Rabia'yı tebrik eder, diğer yarışmacılara da başarılarının devamını dileriz.

Yarışmanın heyecanı, önümüzdeki hafta da devam edecek. Dört yeni gelin ve kaynanalarının hünerleri, kıyasıya rekabete sahne olacak. Gelinim Mutfakta'nın bir sonraki birincisini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

gelinim mutfakta gelinim mutfakta puan durumu gelinim mutfakta bugun gelinim mutfakta kim ceyrek altin kazandi gelinim mutfakta 26 agustos 2024