İngilizler duyurdu: Galatasaray, sağ bekini Premier Lig'den buldu! Kieran Trippier...


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Sarı - kırmızılılarda sağ bek pozisyonu için gündeme flaş bir isim geldi.

Galatasaray, Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un önceliği sağ bek transferine verdiklerini açıklamasının ardından, sarı-kırmızılılar sürpriz bir hamle yaptı.

İngiliz basınından gelen haberlere göre, Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın sağ beki Kieran Trippier'a kancayı taktı. Habere göre, Newcastle United, takımın yaş ortalamasını düşürme hedefi doğrultusunda Trippier'ın ayrılmasına sıcak bakıyor.

İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen Trippier'a, Milan ve Monaco'nun da ilgi gösterdiği belirtildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bayern Münih'e transferi son anda iptal olan 33 yaşındaki sağ bekin, yakın zamanda bir karar vermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Newcastle United forması ile 39 resmi maça çıkan Trippier, 1 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Galatasaray'ın, sağ bek transferindeki hamleleri merakla beklenirken, sarı-kırmızılıların transferde rotasını nasıl belirleyeceği merak ediliyor.

Öte yandan, Galatasaray'da bazı oyuncuların takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cicaldau, Kazımcan ve Taylan'ın, yeni sezonda kadroda düşünülmediği ve kendilerine kulüp bulmaları istendiği belirtildi. Galatasaray'ın, bu oyuncuların satışından elde edeceği gelirle transfer bütçesini güçlendirmesi bekleniyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

GALATASARAY TRANSFER Kieran Trippier Newcastle United