İstanbul'da silahlı çatışma: 1'i ağır 4 yaralı


Google News

Yayınlama: 1 gün önce

Okuma süresi: 3 dakika

İstanbul Ataşehir'de, iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Gece yarısına doğru sessizliği delen silah sesleri, Aşık Veysel Mahallesi'nin sakinlerini uyandırdı. 3042. Sokak'ta yaşanan olay, bir anda mahalleyi gerdi. İki grup arasındaki tartışmanın, ne zaman, nasıl başladığı bilinmiyordu, ancak çıkan silahlı çatışma, sokakta derin izler bırakmıştı.

Duyulan silah sesleri üzerine ihbarda bulunan vatandaşların ifadelerine göre, her şey bir sözlü tartışma ile başlamıştı. Ancak tartışma kısa sürede kontrol edilemez bir hal almış, taraflar ellerindeki silahları çekerek birbirlerine ateş etmeye başlamıştı.

Olayda, 4 kişi tabancayla vurulmuştu. Yaralılardan birinin durumu ağır olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaşır ulaşmaz yaralılara ilk müdahaleyi yaptılar ve ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdılar.

Silahlı çatışmada bir iş yeri de hasar görmüştü. Kavgayı izleyen mahalle sakinleri, şüphelilerin olay yerinden kaçtığını söylediler. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Sokağın bir ucundan diğer ucuna kadar uzanan kan izleri, yaşanan şiddetin boyutunu gözler önüne seriyordu. Çatışmada kullanılan mermi kovanları, olay yerinin etrafına saçılmıştı. Polis ekiplerinin incelemesi sürerken, mahalle sakinleri tedirgin ve endişeli bir şekilde gelişmeleri takip ediyordu.

Aşık Veysel Mahallesi, son yıllarda artan şiddet olaylarıyla mücadele ediyordu. Geçtiğimiz yıllarda da benzer olaylar yaşanmış, mahalle sakinlerini tedirgin etmişti. Bu olay, bir kez daha mahalle güvenliğinin ne kadar kırılgan olduğunu ortaya koymuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, şüphelileri yakalayabilmek için tüm delilleri titizlikle inceliyor. Mahalleyi saran korku ve endişe, şüphelilerin yakalanmasıyla sona erecek mi?


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.