İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü, anneyi yaraladı! Katil zanlısı yakalandı - Güncel haberler


Google News

Yayınlama: 8 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

İzmir'de, Suriye uyruklu 30 yaşındaki Levend Macu, demir kapının camını kırarak girdiği evde 34 yaşındaki Suzan E.'yi bıçakla ağır yaralayıp, kızı 12 yaşındaki Behiye E.'yi ise öldürdü.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün sabah saat 10.30 sıralarında, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 39731 Sokak'ta bir olay meydana geldi. DHA'da yer alan habere göre, Suriye uyruklu Levend Macu (30), demir kapının camını kırarak girdiği müstakil evde bulunan Suzan E.'yi (34) yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle yaraladı. Saldırgan ardından Suzan E.'nin kızı Behiye E.'yi (12) boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp kaçtı.

Polis ekipleri sevk edildi:

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne-kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Maalesef, tedaviye rağmen yaralılardan Behiye E. hayatını kaybetti. Annesinin tedavisi ise devam ediyor.

Katil zanlısı yakalandı:

Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kaçan Levend Macu'nun yakalanması için çalışma başlattı. Suriye uyruklu katil zanlısı, akşam saatlerinde gizlendiği evde suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

İzmir Son dakika haberler