İzmir'de baba vahşeti! 3 çocuğunu kaybeden anneden yürek yakan sözler


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

İzmir'in Bornova ilçesinde ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından 4 çocuğundan 3'ü öldürülen ve 11 yaşındaki kızı ağır yaralanan anne Naciye Akkaplan, evlatlarının cenazesinde 'Hanginize yanayım' şeklindeki feryatları yürekleri dağladı.

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Vesim Şimşek (45), eşi Naciye ile 3 ay önce boşandıktan sonra 4 çocuğunu dağlık bir bölgeye götürdü ve tabancayla hepsine ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden 2 yaşındaki Ceylin, 4 yaşındaki Cemre ve 14 yaşındaki Nira'nın cenazeleri, annelerinin Manisa'nın Salihli ilçesindeki memleketlerine getirildi.

Çocuklar için bugün öğlen Hz. Ömer Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, ölen çocukların anneleri Naciye Şimşek ve yakınları katıldı. Tabutlara sarılan anne Naciye Şimşek, gözyaşları içinde "Annem hangi birinize yanayım. Nira'yı ortalarına gömsünler o kardeşlerini de korur" diyerek haykırdı.

Cenaze namazını kıldıran Salihli Müftüsü Ali Çebi, "Çocuklar zaten cennetlik, helallik almaya gerek yok. Onlar çocuktur cennete gideceklerdir" diyerek helallik almadı. Baba Vesim Şimşek ve kızı Hira Nur'un ise İzmir'de yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

3 çocuğun cenazeleri, ayrı ayrı kılınan namazın ardından omuzlarda taşınarak Karaağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olaydan önce çekilen, kızların yan yana yemek yedikleri fotoğraf, acı bir hatıra bıraktı.

Vesim Şimşek'in ağabeyi Kasım Şimşek, kardeşinin çocuklarını çok sevdiğini ve eşini de geri kazanmaya çalıştığını ifade etti. "Eşini de seviyordu. Ancak eşiyle 3 aydır ayrılardı. Eşi, babaevine dönmüştü. Vesim, evine dönmesi için çağırdı ancak eşi dönmeyince herhalde böyle cinnet getirdi" dedi.

Uzaktan bir akraba olan Mustafa Karataş, olay sabahı Vesim Şimşek ile karşılaştıklarını belirterek, "Son sözleri 'İyiyim amca, çocuklara börek aldım. Şimdi eve gidip, onları doyuracağım' olmuş. Şen şakrakmış. Böyle bir olayı yapacağı yönünde bir belirti yokmuş" diye konuştu. Karataş, Şimşek'e 2 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu da sözlerine ekledi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

cinayet izmir kasim simsek vesim simsek