Kerem Aktürkoğlu'na astronomik serbest kalma bedeli: Kasaya 4.8 milyon euro daha girebilir


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu sürpriz bir şekilde Benfica'ya gönderdi. Portekiz ekibi, milli futbolcu için Sarı-Kırmızılılara 12 milyon euro ödeyecek. Galatasaray'ın sonraki satışın karından yüzde 10 pay da alacağı Kerem Aktürkoğlu'nun serbest kalma be

Galatasaray, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sürpriz bir şekilde Benfica'ya transfer etti. Sarı-kırmızılı kulüp, gelecek satışlardan yüzde 10 pay alma hakkını da elinde tuttu.

Aktürkoğlu'nun Benfica ile imzaladığı sözleşmeye 60 milyon euroluk serbest kalma maddesi eklendi. Bu rakamın üzerine çıkılması halinde Galatasaray, ek bir 4.8 milyon euro gelir elde edecek.

Galatasaray'da 4 yıl geçirdikten sonra sarı-kırmızılı formaya veda eden Aktürkoğlu, bu sezon 6 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Transferin gerçekleşmesiyle Galatasaray, kadrosunda yer açmış olurken, Benfica ise hücum hattına güçlü bir takviye yapmış oldu.

Aktürkoğlu'nun Benfica'daki serüveni merakla beklenirken, başarılı futbolcunun Portekiz ekibine önemli katkılar sağlayacağı öngörülüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.