KKTC'den dönen Erdoğan ayağının tozuyla basketbol maçı yaptı: Dikkat çeken skor


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu bazı bakanlar ve milletvekilleriyle birlikte oynadıkları basketbol maçı sonrası bir fotoğraf paylaştı. Karşılaşmanın skoru ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs'tan dönüşünün ardından bazı partililerle basketbol maçına çıktı. Bu dostane müsabaka, siyaset ve spor dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Bakanlar, milletvekilleri ve eski sporcuların katıldığı maç, renkli görüntülere sahne oldu.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, maç sonrası sosyal medyada bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AKP İzmir milletvekilleri Mehmet Kasapoğlu ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve eski güreşçi Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu gibi tanıdık isimler görülüyor.

Karşılaşmaya katılan Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, 80-34 biten maçın ardından neşeli bir toplu fotoğraf paylaştı ve "Maç sonrası özçekim" notunu düştü. Ancak hangisinin galip geldiği belli değil, bu da merak konusu oldu.

Bu etkinlik, siyaset ve spor dünyasının bir araya gelerek dostça rekabet ettiği ve ter döktüğü keyifli bir anı olarak hafızalara kazındı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

AKP Recep Tayyip Erdoğan mustafa varank