Lugano - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar | Lugano - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayan kanallar hangileri? (FB maçı canlı yayın bilgisi)


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Lugano - Fenerbahçe maçını veren yabancı kanallar, maçın başlamasına saatler kala merak ediliyor. Lugano - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar, yoğun ilgi görüyor. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lugano ile kozların

Lugano ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Maçın canlı yayın bilgilerine dair merak edilenler ise şu şekilde:

Lugano - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda oynayacağı ilk maçın Türkiye'deki yayın hakları D Smart'ta bulunuyor. Lugano - Fenerbahçe mücadelesi 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da D-Smart ve D-Smart GO ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Lugano - Fenerbahçe Maçını Şifresiz Veren Kanallar

Lugano - Fenerbahçe maçı sadece Türkiye'de değil, Avrupa'nın birçok ülkesinde de canlı olarak yayınlanacak. Maç, Hırvatistan, Slovenya ve İsviçre gibi ülkelerden ekranlara gelecek. Maçın yayınlanacağı kanallar ise şöyle: sportdigital LIVE, SRF Play, RSI La 2, SRF zwei, RTS 2 ve RTS Sport.

Fenerbahçe'nin 3. Turdaki Muhtemel Rakibi

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turu kura çekimi yapıldı. Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi de bu kurayla belli oldu. Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi durumunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. 3. eleme turu ilk maçları 6-7 Ağustos, rövanş maçları ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

Fenerbahçe'nin Maç Programı

Fenerbahçe, 23 Temmuz'da oynayacağı 2. ön eleme ilk maçının ardından ikinci resmi maçına da Lugano karşısında çıkacak. Rövanş maçı 30 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak. Trendyol Süper Lig'de ise 2024-2025 sezonu 9 Ağustos'ta başlayacak. Fenerbahçe, ligdeki ilk maçını 11 Ağustos'ta Adana Demirspor'a karşı oynayacak ve ikinci maçını 18 Ağustos'ta Göztepe ile yapacak.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.