MasterChef'te ana kadroya giren 9. yarışmacı belli oldu


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

MasterChef Türkiye 2024'de bBu hafta ikinci gruptan ana kadroya katılacak beş yarışmacı belirlenecek. 21 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan bölümde, MasterChef 2024 ana kadroya girecek 9. yarışmacı ve ikinci grubun dördüncü temsilcisi belli oldu.

MASTERCHEF 2024: GERİLİM DEVAM EDİYOR

MasterChef Türkiye, bu sezon da izleyicileri için heyecan dolu anlar sunmaya devam ediyor. 21 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ana kadroya katılacak dokuzuncu yarışmacı açıklandı.

İkinci gruptan ana kadroya katılacak yarışmacının kim olacağı merakla beklenirken, MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokuzuncu yarışmacı açıklandı.

MASTERCHEF'İN İLK ETABINI KİMLER KAZANDI?

İki aşamalı yarışmanın ilk bölümünde yarışmacılardan tavuk ciğeri kullanarak yemek yapmaları istendi. Şeflerin tadımının ardından en iyi beş yemek, ikinci aşamaya geçmeye hak kazandı.

MASTERCHEF'İN ANA KADROSUNDA KİMLER VAR?

Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat ve Alper, MasterChef'in ana kadrosunda yer alıyor.

MASTERCHEF'TE YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİMLER GİRDİ?

Bera, Huriye, Bartu ve Şeyhmus, yedek yarışmacılar arasından ana kadroya yükselen isimler oldu.

Yarışmanın ikinci aşamasında yarışmacılardan yaratıcılıklarını sergileyerek yüksük çorbası yapmaları istendi. Bu aşamada en iyi yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya katılmaya hak kazandı.

MASTERCHEF'İN ANA KADROSUNA KATILAN DOKUZUNCU YARIŞMACI KİM OLDU?

İkinci aşamada şeflerin tadımının ardından en iyi yemeği yapan yarışmacı Ayşe oldu. Böylece Ayşe, dokuzuncu yarışmacı olarak MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosuna girmeye hak kazandı.

Ayşe, yetenekleriyle şeflerin ve izleyicilerin beğenisini kazanarak MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosuna girmeyi başardı. Yarışmanın devamında Ayşe'nin diğer yarışmacılarla rekabetinin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

yemek kadro Masterchef yarışmacı