MasterChef Türkiye'de ana kadronun 10. yarışmacısı belli oldu


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, büyük bir heyecanla devam ediyor. 22 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde, ana kadroya girecek son yarışmacılar belli oldu. Yarışmanın ikinci grubundan son önlüğü kim kazandı? İşte MasterChef Türkiye 2024'te ana kadro

MasterChef Türkiye 2024'ün ana kadrosuna kimler girdi? 22 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ana kadroya giren son yarışmacı olarak Beril seçildi ve böylece ana kadro tamamlandı.

Yarışmanın ilk etabında, yarışmacılardan aşure hazırlamaları istendi. Şeflerin tadımının ardından en iyi beş aşureyi hazırlayan yarışmacılar ikinci etap için seçildi. İkinci etapta ise yarışmacılara yaratıcılıklarını göstermeleri için isot kullanarak bir yemek hazırlamaları görevi verildi.

İkinci etapta, yarışmacılardan isot kullanarak yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Bu etapta en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı, ana kadroya girmeye hak kazandı. Beril, isotla tatlı yaparak büyük bir risk aldı ve şefleri etkiledi. Hazırladığı yaratıcı tatlıyla ana kadroya girmeye hak kazanan onuncu yarışmacı oldu.

Ana kadroya girmeye hak kazanan dokuzuncu yarışmacı ise Ayşe oldu. Ayşe, ikinci etabın bir önceki bölümünde şeflerin tadımında en iyi tabağı hazırlayarak bu başarıyı elde etti.

MasterChef Türkiye 2024'ün ana kadrosunda yer alacak yarışmacılar, izleyicileri heyecan verici bir rekabet ve lezzet yolculuğuna çıkaracak. Bu sezon da yarışmacıların performansları ve şeflerin değerlendirmeleriyle dolu dolu geçecek.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

kadro eleme Masterchef Türkiye yarışmacı