MASTERCHEF YEDEKLER VE ANA KADRO YARIŞMACILARI: MasterChef yedeklerden giren yarışmacılar kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya giren yarışmacılar ve yedekler


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

MasterChef 2024 sezonunda ana kadro için mücadele eden ikinci gurubun son mücadelesi de tamamlandı. Ana kadro için yarışan ikinci guruptan son önlüğün sahibi belli oldu. 23 Temmuz Salı akşamı ekranlara gelen bölümde ise MasterChef 2024'e yedeklerden giren

MasterChef Türkiye, bu sezon yine büyük bir ilgiyle izleniyor. 23 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ikinci gruptan dört yedek yarışmacı seçildi ve ana kadroya giren on yarışmacı da belli oldu.

İkinci grup yarışmacıları arasından ana kadroya giren beş yarışmacı, zorlu mücadeleler sonucunda belirlendi. Son bölümde ise ikinci grup yarışmacıları arasından yedek yarışmacılar seçildi. Yedek yarışmacıları belirlemek için iki aşamalı bir yarışma düzenlendi. İlk aşamada yarışmacılardan patlıcan kullanarak yaratıcı tabaklar hazırlamaları istendi ve en iyi tabakları hazırlayan Yudum ve Şirin, yedek yarışmacıları arasına girmeye hak kazandı.

İkinci aşamada ise yarışmacılardan dana şinitzel yapmaları istendi ve bu aşamada en iyi tabağı hazırlayan Enes ve Akın, yedek yarışmacıları arasına girmeye hak kazandı.

MasterChef Türkiye'nin final turunun ilk etabında, yarışmacılardan Kilis tava yapmaları istendi. Bu zorlu mücadele sonucunda Zeynep, jüri üyelerinin beğenisini kazanarak MasterChef Türkiye 2024'ün ana kadrosuna giren ilk yarışmacı oldu.

Ana kadroya girmeyi başaran diğer yarışmacılar ise sırasıyla Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe ve Beril oldu. Özellikle Beril, isotla hazırladığı tatlıyla büyük bir risk alsa da jüri üyelerinin beğenisini kazanarak ana kadroya girmeye hak kazandı.

MasterChef Türkiye yarışmacıları, her hafta farklı zorluklarla karşı karşıya kalarak yemek yapma becerilerini sergiliyorlar. Yedek yarışmacıları belirlemek için düzenlenen yarışmalar da yarışmacıları zorlasa da, yarışmacıları ana kadroya girmek için büyük bir mücadele sergiliyorlar.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

seohaber masterchef masterchef 2024 masterchef kim kazandı masterchef 2024 yedekler masterchef 2024 ana kadro galeridetay