Mauro Icardi Galatasaray'a ihtar mı çekti? Eray Yazgan'dan önemli açıklama...


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Mauro Icardi'nin kulübe ihtar çektiği yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Galatasaray'dan Icardi Açıklaması ve Zaha Transferi Hakkında Yeni Bilgiler

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Mauro Icardi'nin kulübe ihtar çektiği yönündeki iddialara açıklık getirdi. Yazgan, Icardi'nin sadece ödeme hatırlatması yaptığı ve bunun bir ihtar niteliği taşımadığını belirtti. Ayrıca, Galatasaray'ın 30 Haziran'da borçsuzluk evrakını aldığını ve 22 Ağustos'a kadar olan ödeme için bir anımsatma mesajı aldığını da sözlerine ekledi.

Yazgan, Konya deplasmanına dair de açıklamalarda bulundu ve "Geçen sene Konyaspor deplasmanıyla şampiyon olarak sezonu tamamlamıştık. Bu sezon şansımıza ilk deplasmanımız Konyaspor oldu. Diliyorum ki geçen sene gösterdiğimiz başarıyı aynı şekilde gösterir ve sezonu da şampiyon olarak tamamlarız." dedi.

Takımdan ayrılması beklenen Wilfried Zaha'nın transfer sürecinin zora girdiği iddialarıyla ilgili olarak ise Yazgan, "Wilfried Zaha da bir marka. Onlar da ince eleyip sık dokuyan hukukçularla, menajerlerle, finansçılarla çalışıyorlar. Onlar da aralarında birtakım görüşmeleri sürdürüyorlar. Neticelenirse neticelenir, neticelenmezse Zaha geçen faydalandığımız, bu sene de faydalanmayı umut ettiğimiz bir oyuncumuz. Ne mutlu ki ikame edecek oyuncularımız var. Kadro planlaması dediğimiz şey tam olarak bu. Biz de bunun keyfini yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Yazgan, Konyaspor maçı öncesi, Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı'nın geçen yıl kaldığı yerden devam ettiğini ve keyifli bir takım oluşturduğunu da belirtti. Davinson Sanchez'in sakatlığına değinen Yazgan, Sanchez'in en kısa sürede takıma dönmesini umduğunu ifade etti. Ayrıca, Wilfried Zaha'nın transfer sürecinin devam ettiğini ve bu hafta dinlenmesini hoca tarafından uygun bulunduğunu da açıkladı.

Eray Yazgan, Konya deplasmanına dair heyecanlı olduklarını ve galibiyetle dönmeyi umduklarını dile getirdi. Ancak, deplasman tribünü için belirlenen 1800-1812 TL civarındaki bilet fiyatlarının TFF'nin belirlediği limitleri aştığını da belirterek bu konuda eleştiride bulundu. Yazgan, bu durumun bir alışkanlık haline gelmemesini umduğunu ve diğer kulüplerin de benzer beklentide olduğunu ifade etti.

Yazgan'ın açıklamaları, Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin transferindeki durumu, Wilfried Zaha'nın olası ayrılığını ve Konya deplasmanındaki beklentilerini ortaya koydu. Yazgan'ın açıklamaları, kulübün önemli konulara dair görüşlerini ve stratejilerini göstermesi açısından önem taşıyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.