Narin cinayeti soruşturmasında yeni senaryo: Ağabeyi anne mi ısırdı?


Google News

Yayınlama: 4 gün önce

Okuma süresi: 3 dakika

Türkiye günlerdir Narin'in kim tarafından ve neden öldürüldüğü sorularının cevabını beklerken, devam eden soruşturmada her yeni gün, tüyler ürperten gelişmeler yaşanıyor. Savcılar, ağabeyin kolundaki ısırık yarasının anneye ait olabileceği ihtimali üzerin

Türkiye, Narin Güran'ın korkunç ölümüyle sarsılmaya devam ederken, soruşturma her geçen gün tüyler ürpertici gelişmelerle ilerliyor. Savcılar, Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık yarasının annelerine ait olabileceğini araştırıyor. Bu doğrultuda, anne Yüksel Güran hastaneye sevk edilmiş ve ağız ve diş modeli alınmıştır.

Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in ölümü, Türkiye'yi derinden üzdü ve herkesin zihninde sorular bıraktı. Gözaltına alınan 22 şüpheliden annesi Yüksel Güran tutuklanmış ve Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek ağız ve diş modeli alınmıştır.

Yüksel Güran'ın ağız ve diş modelleri, Narin'den daha önce alınan modellerle birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Amaç, bu modelleri Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık iziyle karşılaştırmak. Böylece, ağabeyinin ısırık izinin Narin'e mi yoksa başkasına mı ait olduğu tespit edilebilecek.

Öte yandan ağabey Enes Güran'ın daha önceki İstanbul Adli Tıp Kurumu incelemelerinde, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı belirlenememişti. Ancak Yüksel Güran'ın ağız ve diş modelleriyle karşılaştırma yapılması, bu konuya açıklık getirebilir.

Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ön otopsi raporunun önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor. Raporda, ölüm nedeni ve olayla ilgili diğer detaylar yer alacak. Raporun tamamlandıktan sonra soruşturma savcısına teslim edileceği öğrenildi.

Narin Güran'ın ailesi ve Türkiye toplumu, adaletin yerini bulmasını, sorumluların cezalandırılmasını ve Narin'in neden ve nasıl öldürüldüğünün tüm yönleriyle ortaya çıkarılmasını bekliyor. Soruşturma sürerken, tüyler ürpertici yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.