Netflix'in Çernobil 1986 filmi ile Çernobil Faciası yeniden gündemde...


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Netflix'in Çernobil 1986 filmi ile Çernobil Faciası yeniden gündeme gelirken film aynı zamanda en çok izlenen filmler listesinde 1 numaraya yerleşti.

Yönetmen koltuğunda Danila Kozlovsky'ın oturduğu ve oyuncu kadrosunda Danila Kozlovsky, Oksana Akinshina, Filipp Avdeev, Nikolay Kozak, Ravshana Kurkova, Igor Chernevich gibi başarılı isimlerin yer aldığı Rus yapımı bir film olan Çernobil 1986 ile Çernobil Faciası yeniden gündeme geldi ve film yayımlandığı günden itibaren Netflix'te en çok izlenen filmler listesinde 1 numaraya yerleşti. Peki Netflix'in Çernobil 1986 filminin konusu nedir?

Çernobil 1986 filmi konusu

Çernobil 1986 filmi konusu

Çernobil 1986 filmi daha çok bir aşk filmi olarak öne çıkıyor. İzini kaybettiği sevgilisine kavuşan Alexey, itfaiyecilikten emekli olarak yeni bir hayata başlar. Ama Çernobil felaketi, onu bir kez daha tehlikenin ortasına savurur.

Çernobil 1986 filmi oyuncuları

Danila Kozlovsky

Oksana Akinshina

Filipp Avdeev

Nikolay Kozak

Ravshana Kurkova

Igor Chernevich

Çernobil 1986 filmi hakkında yorumlar

Sosyal medyada ve forumlarda Çernobil 1986 filmi hakkında yapılan yorumlara baktığımızda ise daha önce HBO'da yayımlanan ve izlenme rekorları kıran Çernobyl dizisi ile karşılaştırıldığına tanıklık ediyoruz. Oysa yukarıda da değindiğimiz gibi Çernobil 1986 filmi facianın etrafında dönen bir aşk filmi. Chernobyl dizisi ise daha çok Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananlara odaklanıyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Çernobil Netflix film