Okan Buruk'tan Young Boys maçı için çift forvet planı


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'u konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Michy Batshuayi'yi ilk 11'de görevlendirmeyi düşünüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zafere giden yolda Galatasaray, Young Boys ile kritik bir rövanş maçına çıkıyor. Devler Ligi gruplarına kalmak için tek bir galibiyete ihtiyacı olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, ilk 11'de önemli bir değişikliğe hazırlanıyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; turu geçmek için erken golün önemini vurgulayan Buruk, hücum hattında sürpriz bir isme şans verecek. İlk maçta yedek kulübesinde bekleyen tecrübeli golcü Michy Batshuayi, Young Boys karşısında Dries Mertens'in yerine sahaya ilk 11'de başlayacak. Belçikalı golcüye Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'ndan oluşan üçlü hücum hattı eşlik edecek.

Orta sahada ise Lucas Torreira'nın yanında bu kez Gabriel Sara forma giyecek. Savunma hattında ise ilk maçta kırmızı kart cezası alan Abdülkerim Bardakcı'nın yokluğunda Kaan Ayhan görev alacak. Ayhan'ın partneri ise Victor Nelsson olacak. Sağ bekte Elias Jelert, sol bekte ise Derrick Köhn görev yapacak. Kaleyi ise her zamanki gibi tecrübeli eldiven Fernando Muslera koruyacak.

Galatasaray'da Young Boys maçında cezalı Abdülkerim Bardakcı forma giyemezken, sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Sarı-kırmızılıların UEFA'ya bildirdiği maç kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Ahmet Şen

Savunma: Davinson Sanchez, Leo Dubois, Derrick Köhn, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı

Orta Saha: Kerem Demirbay, Gabriel Sara, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Lucas Torreira

Hücum: Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi, Michy Batshuayi

Galatasaray, taraftarının da büyük desteğini arkasına alarak Young Boys engelini aşmayı ve Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkını elde etmeyi hedefliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.