Okan Buruk, Young Boys karşısında sürpriz yapacak mı? 'Icardi ve Batshuayi yarın belli olacak' | 'Muslera oynayabilecek durumda' | 'City ya da Real'i tutun'


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve savunma oyuncusu Kaan Ayhan, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys ile oynanacak olan maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Young Boys Rövanşı Önce Buruk ve Ayhan'dan Açıklamalar

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys ile karşılaşmaya hazırlanırken, teknik direktör Okan Buruk ve savunma oyuncusu Kaan Ayhan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Buruk: "Sakin ve Sabırlı Olmalıyız"

Okan Buruk , maç öncesi yaptığı açıklamada sakin ve sabırlı olunması gerektiğini vurguladı. Maçın başında hemen iki gol atmalarına gerek olmadığını belirten Buruk, "Maçı kazanıp üst tura çıkmak istiyoruz. Baskı ve stres yapmadan... Taraftarlarımızdan da bunu isteyeceğim. Geçen sürede herkesin bizimle olduğunu net bir şekilde hissetmedik. Herkesin oyunculara, teknik heyete, yönetime herkesin bizimle olduğunu şu anda dışarıda göremiyoruz... Çok büyük bir yüzde yanımızda oldu önemli olan da bu." dedi.

Muslera ve Sanchez'in Durumu

Fernando Muslera ve Davinson Sanchez'in durumuna değinen Buruk, Muslera'nın antrenmana çıktığını ve takımla denenebileceğini söyledi. Sanchez'in çalışmalarının sürdüğünü ancak takım çalışmalarına henüz katılmadığını açıkladı. Son çalışmaya bakacaklarını ancak Sanchez'in maça başlayacak durumda olmadığını belirtti.

Batshuayi ve Icardi'nin Birlikte Oynayıp Oynamayacakları

Batshuayi ve Icardi'nin birlikte oynayıp oynamayacaklarını sorusunu yanıtlayan Buruk, "Kim başlarsa başlasın görevini doğru şekilde yaptığında turu geçen taraf olacağız. Kadro ile ilgili son kararı yarın vereceğiz." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Devam Etme Arzusu

Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini söyledi. "Sorunun cevabı buradan elenmek olmayacağına göre Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek tabii ki..." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Karıştırılmaya Çalışılması

Transfer dönemindeki haberlerle ilgili olarak Buruk, "Transfer döneminde takımlar içinde dalgalanmalar olur. Ancak bizim yaşamadığımız, hissetmediğimiz ve takım içinde görmediğimiz şeylerin yüzde 90'ının uydurma olarak ortaya çıkarıldığını, Galatasaray'ın her zaman karıştırılmak istendiğini biliyoruz. Bizim ihtiyacımız rahat bırakılmak. Biz Galatasaray olarak hocası, başkanı, futbolcusu birer malzemeyiz." dedi.

Ayhan: "Takımımın Yardımına İhtiyacım Var"

Savunma oyuncusu Kaan Ayhan, "Son maçtan bu yana birkaç gün geçti. Dışarıdan o maçı takip etmek zordu. Takım arkadaşlarıma yardım etmek istedim ama kırmızı kart cezası nedeniyle yanlarında olamadım. Takımıma daha çok yardım etmek istiyorum. Kendime koyduğum özel hedefle birlikte turu geçeriz umarım." şeklinde konuştu.

Pozisyon Değişikliğine Hazır

Ayhan, maçta pozisyon değişikliği yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Normal maça hazırlanıyor gibi hazırlanıyorum. Maçın önemi büyük. Lig maçlarında daha çok sağ bek oynarken bile her an pozisyon değişikliği olabiliyor. Her maça aynı şekilde hazırlanıyorum. Bu maçta 90 dakika belki daha farklı bir yerde oynayacağım ama tanımadığım bir pozisyon değil. Çok hazırım, herhangi bir sakatlığım yok." dedi.

Uzatmaya Gitmeme Hedefi

Ayhan, maçın uzamasına aktif bir şekilde hazırlanmadıklarını belirtti. "İnşallah en az 2 farklı skorla kazanırız. Asıl hedefimiz bu. İnşallah uzatmayız." ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

GALATASARAY Şampiyonlar Ligi Okan Buruk Young Boys KAAN AYHAN Fernando Muslera Kerem Aktürkoğlu