Olimpiyatlara Fenerbahçe damgası


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na sayılı günler kaldı. Türkiye'mizi temsil edecek 102 sporcumuzun 27'si Fenerbahçe'de forma giyerken "Sarı-Lacivertliler" milli takıma en çok sporcu gönderen kulüp oldu.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na geri sayım devam ederken, ülkemizi oyunlarda temsil edecek sporcuların isimleri açıklandı. Ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecek 102 sporcumuzdan 27'si Fenerbahçe'den geliyor ve "Sarı-Lacivertli" kulüp, olimpiyat oyunlarına en fazla sporcu gönderen kulüp unvanını alıyor.

Fenerbahçe, olimpiyat oyunlarıyla ilgili bir paylaşım yaparak gurur ve heyecanını dile getirdi. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Gurur tablomuz! Dünyanın En Büyük Spor Kulübü olarak, ülkemizi Paris'te gururla temsil edecek olmaktan dolayı heyecanımız sonsuz! 7 farklı branşta, 27 sporcumuzla kırmızı beyaz bayrağımızı dalgalandıracağız. Atasının izinde Fenerbahçe Spor Kulübü, bu ülke için çalışmaya ve sporda başarılarımızla adından söz ettirmeye devam edecek!"

Fenerbahçe, olimpiyat oyunlarına katılan sporcularının başarısından gurur duyuyor ve bu önemli organizasyonda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor. Fenerbahçe'nin olimpiyatlara bu kadar yüksek sayıda sporcu göndermesi, kulübün spor alanındaki başarısını ve ülkemizdeki spor kültürüne katkısını bir kez daha gözler önüne seriyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Fenerbahçe olimpiyatlar 2024 Paris Olimpiyat Oyunları