Olympiakos'tan Hakim Ziyech açıklaması geldi


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray'ın vedalaşma planları yaptığı Hakim Ziyech'in adı bir süredir Olympiakos'la anılıyordu. Yunanistan devinden Ziyech haberlerine dair açıklama geldi.

Galatasaray ile yolları ayrılmak üzere olan Hakim Ziyech'in transfer haberlerine Olympiakos'tan açıklama geldi. Yunanistan temsilcisi, Ziyech'in menajeriyle görüştüğü iddialarını yalanladı.

Galatasaray, maddi sorunlar nedeniyle Ziyech ile yollarını ayırma kararı almıştı. Faslı oyuncunun adı bir süredir Olympiakos ile anılıyordu. Ancak Yunanistan ekibinden yapılan açıklamaya göre, yönetim Ziyech ile ilgilenmiyor.

Olympiakos'un son açıklaması, Ziyech'in transferinin gerçekleşme ihtimalini azalttı. 31 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Ziyech, geçen sezonun devre arasında Chelsea'den Galatasaray'a kiralık olarak transfer olmuştu. Faslı oyuncu, performansıyla beğeni toplasa da yüksek maliyeti nedeniyle takımda tutulması güç görünüyor.

Olympiakos, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı yıldız Willian ile sözleşme imzalamıştı. Yunanistan temsilcisinin Ziyech'i transfer etmesi durumunda, Willian'ın forma şansı azalacaktı.

Bu arada Galatasaray, Ziyech'in ayrılması halinde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların gündeminde Crystal Palace forması giyen Eberechi Eze ve Inter'den ayrılması beklenen Arturo Vidal gibi oyuncular bulunuyor.

Ziyech'in geleceğiyle ilgili belirsizliğin önümüzdeki günlerde sona ermesi bekleniyor. Galatasaray, mali yükünü hafifletmek için Faslı oyuncuyu başka bir takıma satmaya çalışırken, Ziyech de kariyerine devam edebileceği yeni bir kulüp arıyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.