Özgür Özel'in ayağı kırıldı


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağı kırıldı. Özel'in son durumuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Başarır, CHP Başkanının ayağında küçük bir kırık olduğunu bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'deki konuşması ve yapılan tö

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağındaki kırık nedeniyle TBMM'de düzenlenen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın konuşmasını izleyebileceği ve programa katılamayacağı açıklandı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Özgür Özel'in ayağında küçük bir kırık olduğunu ve bu nedenle etkinliğe katılamadığını belirterek, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, bugün burada olmayı çok istiyordu; ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük bir ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek. Burada olmayı dediğim gibi çok istiyordu. Çünkü o da Filistin'in haklı mücadelesine sonuna kadar destek verdi." dedi.

Başarır, Özgür Özel'in Filistin Devlet Başkanı'nın TBMM'deki konuşmasında bulunmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığını ve işgalci İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz. Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sabah bu konuyu söyleyecektik ama toplantının önemi olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru bulduk." şeklinde konuştu.

Özgür Özel'in yarın doktor kontrolünden geçmesi ve durumunun belirlenmesi bekleniyor. CHP Genel Başkanı'nın erken bir zamanda ayağındaki kırığı atlatması ve sağlıklı bir şekilde çalışmalarına devam etmesi temenni ediliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.