Reha Muhtar'dan kötü haber: Yeniden entübe edildi


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Merdivenden düştüğü için günlerdir hastanede tedavi edilen ve durumu stabil olduğu için uyandırılan Reha Muhtar, solunum sıkıntısı yaşadığı için yeniden entübe edildi.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir kaza sonrası evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Entübe edilen Muhtar'ın durumu stabil hale gelince uyandırılmıştı. Ancak yeniden kötü haberler geldi.

Halk TV'de yer alan habere göre, Muhtar'ı uyandıran doktorlar, durumunun iyiye gitmesi üzerine ünlü televizyoncuyu yürütmek istediler. Ancak endişelerinde haklıydılar. Muhtar, solunum sıkıntısı yaşamaya başladı ve yeniden entübe edildi.

Muhtar, uyandırıldıktan sonra konuşmaya başlamıştı. İlk sorduğu kişiler kızı ve oğlu olmuştu. Çocuklarıyla görüştürülen Muhtar'ın durumu kısa süreliğine de olsa iyileşme belirtileri göstermişti.

Ancak solunum sıkıntısı, Muhtar'ın umutlarını yeniden kararttı. Entübe edilmesi, durumunun henüz tam olarak iyileşmediğini gösteriyor. Muhtar'ın sevenleri, ünlü televizyoncunun sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Muhtar'ın kazası ve sonrasında yaşadığı sağlık sorunları, herkese sağlıklarının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Herhangi bir kazaya veya rahatsızlığa karşı hazırlıklı olmak ve sağlığımıza dikkat etmek son derece önemli. Muhtar'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerken, herkese de sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini tavsiye ediyoruz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.