SON DAKİKA | Fenerbahçe'den En-Nesyri sonrası bir bomba daha! 20 milyon euroluk teklif


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Kulüpleriddialı kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Süper Lig'de kulüpler yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. İşte bugün öne çıkan transfer gelişmeleri:

- Trabzonspor, Portekizli orta saha oyuncusu João Pereira'yı kadrosuna kattı. Pereira, son olarak Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon forması giymişti.

- Fenerbahçe, Fransız forvet oyuncusu Bafétimbi Gomis ile anlaşmaya vardı. Gomis, son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'de forma giymişti.

- Beşiktaş, Hollandalı savunma oyuncusu Virgil van Dijk'i transfer etti. Van Dijk, son olarak İngiliz Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da forma giymişti.

- Galatasaray, Brezilyalı forvet oyuncusu Gabriel Barbosa'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Barbosa, son olarak Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'da forma giymişti.

- Kasımpaşa, Türk orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna kattı. Özyakup, son olarak Beşiktaş forması giymişti.

Bu transferlerin yanı sıra, birçok Süper Lig kulübü de kadrosunu güçlendirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Yeni sezon öncesi takımlar en iyi oyuncuları kadrolarına katmak için yoğun bir rekabet içinde.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

transfer haber kadro mesai kulup gunu gun lig