Son dakika haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla "Bugün, Büyük Zafer’in 102’nci yıl dönümünü hep beraber coşku, heyecan ve gururla kutluyoruz. Tarihimizin kritik eşiklerinden olan bu önemli günde aziz milletimizin, Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyü Zafer'in 102. yıl dönümünü kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin İstiklal Harbi ile dünyadaki mazlum milletlere ilham kaynağı olduğunu vurgulayarak, gelecekte de barışın, adaletin ve huzurun egemen olduğu bir dünyanın mihmandarlığını üstleneceğini belirtti.

Mesajında Erdoğan, Büyü Zafer'in Türk milletinin Anadolu topraklarındaki varlığının sonsuza dek tescillendiği bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde işgal ordularının kesin bir yenilgiye uğratıldığını ve Cumhuriyet'in ilanına giden yolun açıldığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyü Zafer'in Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük kararlılığının bir kanıtı olduğunu belirtti. Şehitlerin kahramanlığı, gazilerin fedakarlığı ve milletin azmi sayesinde kazanılan bu zaferin Türkiye'nin bugün de yol gösterici ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Türkiye Yüzülü hedeflerine kararlılıkla ilerlediklerini vurgulayarak, büyük ve güçlü Türkiye idealini adım adım gerçeğe dönüştürdüklerini belirtti. Dünyanın dört bir yanında yaşanan çatışma, zulüm ve katliamları durdurmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Erdoğan, hiçbir menfaat beklemeden mazlumların yanında durduklarını söyledi.

Türkiye'nin bugün dünden daha güçlü olduğunu vurgulayan Erdoğan, yarının daha da güçlü olacağına inandığını ifade etti. Dost ve kardeş ülkelerle birlikte herkesin adaletle temsil edildiği bir küresel nizam kuracaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını İstiklal Harbi'nin başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle yad ederek, şehitlere rahmet, gazilere şükran dileyerek tamamladı. Tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.