Son dakika haberi... İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Yücel, partisinden istifa ettiğini duyurdu


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haber - İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel partisinden istifa etti.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Paylaşımında Yücel, şu ifadelere yer verdi:

"Kurucu liderimiz Sayın Meral Akşener'in daveti üzerine katıldığım ve kurulmasında emeğim olan İYİ Parti'den istifa ettiğimi bildirmek isterim. Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olarak partinin gelişmesine katkıda bulundum ve zor zamanlarında ailemle birlikte aktif olarak destek verdim. Bu kararın kolay olmadığını belirtmek isterim, ancak Büyük Türk Milletine hizmet yolunda ülkülerimin başka mecralarda devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Siyaset yapma fırsatı sunduğu için Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür ederim."

Yücel'in istifası, partinin geleceği ve yönü konusunda soru işaretleri yaratırken, İYİ Parti'nin iç dinamikleri ve siyasi arenadaki konumu üzerinde de tartışmalara yol açabilir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

İYİ Parti Ahmet Ersagun Yücel istifa