Son dakika haberleri: Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçında Gökhan Akkan protestoya maruz kaldı! Şoke eden gerçek...


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u gole boğdu ve sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Yediği goller...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe , Rizespor'u Deplasmanda 5-0 ile Geçerek Puanını 7'ye Çıkardı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve sahayı 5-0'lık farklı bir galibiyetle terk etti. Sarı-lacivertliler, Fred'in attığı hat-trick, Edin Dzeko ve Alikulov'un kendi kalesine attığı gollerle puanını 7'ye yükseltti.

Fenerbahçe, Rize'yi Üst Üste 11. Kez Mağlup Etti

Son yıllarda Rizespor karşısında üstün bir performans gösteren Fenerbahçe , son 10 lig ve 1 Türkiye Kupası olmak üzere üst üste 11 resmi müsabakada galip gelmiş oldu. Bu süreçte oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe 36 gol atarken, Rizespor yalnızca 7 gol kaydetti.

Fred, Kariyerindeki İlk Hat-Trick'ini Yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Lugano karşısında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir aydır forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu Fred, ligde ilk maçında golle tanıştı. Fred, maçın 15. dakikasında Fenerbahçe 'yi 1-0 öne geçiren golü attı ve 60 ile 64. dakikalarda da ağları sarstı. Fred, 81. dakikada yerini Levent Mercan'a bıraktı. Fenerbahçe'de ikinci sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez bir hat-trick yaptı.

Dzeko Atmaya Devam Ediyor

Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko, takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. 53. dakikada ceza sahasına giren Dzeko, dar açıdan attığı golle takımının ikinci golünü kaydetti. Boşnak yıldız, böylece bu sezon ligde oynanan 3 maçta da gol atmayı başardı.

Gökhan Akkan'a Islıklı Tepki

Ev sahibi Rizespor, maçın ilk bölümünde etkili bir futbol sergiledi ve taraftarını üç puan için umutlandırdı. Ancak Fenerbahçe 'nin attığı ardışık goller sonrası tribünler sessizliğe büründü.

Gökhan Akkan, Fenerbahçe'den Son 4 Maçta 20 Gol Yedi

Rizespor taraftarları, Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından kaleci Gökhan Akkan 'ı ıslıklayarak protesto etti. Gökhan Akkan hakkında dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı. Deneyimli kaleci, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı son 4 maçta toplam 20 gol yemiş oldu.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Çaykur Rizespor Gökhan Akkan Fenerbahçe