Fenerbahçe'nin rakibinden büyük övgü: Türkiye'nin en büyük takımı | Jose Mourinho dünyanın en iyilerinden


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertlilerin rakibinin yardımcı antrenörü Selcuk Sasivari, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda bugün İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Lugano'da yardımcı antrenörlük görevine getirilen ve İsviçre Milli Takımı'nda video analisti olarak görev yapan Selcuk Sasivari, maçın beklentileri ve kariyer hedefleri hakkında D-Smart'a açıklamalarda bulundu.

Sasivari, Lugano'dan gelen teklifi ve değerlendirme sürecini paylaşarak, teklifin 2-3 ay önce geldiğini ve İsviçre Milli Takımı ile Almanya'da bulundukları sırada konsantrasyonlarının bozulmaması adına sadece telefon görüşmesi yaptıklarını belirtti. Anlaşmanın ardından teklifin çok iyi olduğunu ve takımın son yıllarda başarılı sonuçlar elde ettiğini belirten Sasivari, teklifi bu nedenle kabul ettiğini ifade etti.

Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirten Sasivari, böyle önemli bir maçta Fenerbahçe'ye karşı oynayacak olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sarı-lacivertli ekibin hazırlık dönemindeki maçlarını analiz ettiklerini belirten Sasivari, Mourinho'nun dünyadaki en iyi teknik direktörlerden biri olduğunu ve Fenerbahçe'nin de Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu vurguladı. Fenerbahçe'nin güçlü oyuncuları olduğunu belirten Sasivari, kendi futbollarını oynayabilmenin ve defansta iyi durabilmenin önemine değindi.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 performansını da değerlendiren Sasivari, takımın iyi bir oyun ortaya koyduğunu ve genç futbolcuların varlığından dolayı ileriki senelerde daha da pozitif bir grafik çizileceğine inandığını belirtti.

Sasivari, kariyer hedefleri hakkında da açıklık getirerek, şu anda yardımcı antrenörlük görevinin kendisini geliştirmek için doğru bir adım olduğunu ve ileride Türkiye Ligi'nde bir takımı çalıştırmak istediğini ifade etti.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Lugano FENERBAHÇE Şampiyonlar Ligi