Galatasaray ikinci etap kamp çalışması için Avusturya'ya gitti!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray Futbol Takımı, ikinci etap kamp çalışması için Avusturya’ya gitti. İşte detaylar...

Galatasaray, İstanbul Havalimanı'ndan özel uçakla ayrılarak Avusturya'nın Liezen bölgesine ulaştı ve 27 Temmuz Cumartesi gününe kadar kamp yapacak. Bu kamp döneminde, Lecce ve Parma ile hazırlık maçları oynayacaklar. Kamp kadrosunda, Cicaldau, Kazımcan Karataş, Taylan Antalyalı ve izinli olan Davinson Sanchez yer almadı.

Galatasaray'ın Avusturya kamp kadrosunda yıldız oyuncular ön plana çıkıyor. Kadroda yer alan futbolcular şunlar: Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Gökdeniz Gürpüz, Atakan Ordu, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Metehan Baltacı.

Galatasaray, Avusturya kampında yoğun bir antrenman programı uygulayacak ve hazırlık maçları ile yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Teknik direktörün, bu kamp döneminde oyuncuların form durumlarını değerlendirmesi ve taktiklerini geliştirmesi bekleniyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Galatasaray Futbol Takımı Avusturya Batuhan Şen Yunus Akgün Dries Mertens mauro ıcardi Kerem Demirbay Kerem Aktürkoğlu Eyüp Aydın Fernando Muslera Davinson Sanchez Taylan Antalyalı Kazımcan Karataş Alexandru Cicaldau İtalya