Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! Maliyeti belli oldu - Fenerbahçe - Spor Haberleri


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız golcünün transferinin mali detayları belli oldu.

Fenerbahçe'nin, Sevilla kulübünden kadrosuna kattığı yıldız forvet Youssef En-Nesyri'nin transfer detayları belli oldu. Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü golcü için 20 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödeyecek. Ödemeler, tarafların anlaşmasına göre dört yıl boyunca 16 taksitte yapılacak. Sözleşmede dikkat çeken bir bonus maddesi de yer alıyor; En-Nesyri, dört yıllık dönemde her sezon 20 gol barajını geçerse, Sevilla'ya ekstra 1 milyon Euro daha ödenecek.

Özel bir uçuş planıyla İstanbul'a gelmesi beklenen En-Nesyri, Fenerbahçe ile dört yıllık sözleşme imzalayacak ve yıllık 4 milyon Euro kazanacak. Oyuncunun menajeri de bu anlaşmadan yüzde 10 pay alacak. Geçtiğimiz sezon Sevilla'da 41 resmi maça çıkan Faslı forvet, 20 gol atma başarısı gösterdi ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı. Bu transfer, Fenerbahçe'nin hücum gücünü önemli ölçüde artıracak ve taraftarların heyecanla beklediği bir hamle olarak görülüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

galatasaray fenerbahce hatipoglu en-nesyri mucadele sozlesme istanbul mourinho musabaka santrfor transfer gorusme sevilla arkadas ibrahim menajer youssef anlasma surpriz yildiz futbol taksit nesyri wendel dikkat cengiz toplam burasi bonus uzeri rakip fasli fasil sezon bilgi dunya kadro takim taraf yuzde forma madde under donem kulup aksam detay ucret israr orta taki oyun bura geri rest imza uzer cenk plan euro sene jose file fas gol hal hâl pas tak yas yil