Susturucu kullanıldı! İstanbul'da Filistinli iş insanına silahlı saldırı!


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

KORKUNÇ SALDIRI! İstanbul Kâğıthane'de önceki akşam park halindeki bir otomobilde bulunan ve Filistinli oldukları iddia edilen kişilere yönelik saldırıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Maskeli saldırıda aracın şoför koltuğunda oturan Anas E.K.(30) hayatın

Kâğıthane'de Kanlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Geçtiğimiz akşam saat 22:30 sıralarında Kâğıthane Hamidiye Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Saldırı, park halinde bulunan bir otomobilde bulunan 3 kişiye gerçekleştirildi. Maskeli ve silahlı kişilerin saldırısı sonucunda, araçta bulunan Anas E.K. hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan koruma görevlisi E.K. ise ayağından yaralandı. Saldırganlar, ön koltukta oturan Fadı M.'ye de ateş açarak ağır yaraladı. Fadı M., saldırganlardan kaçmak için arabanın camından atlayarak kaçmaya çalıştı ve yakınlardaki bir çiğ köfte dükkanına girdi. Saldırganlar, Fadı M.'yi dükkan içinde de takip ederek ateş açtı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, güvenlik önlemleri alarak olay yerini incelemeye başladı. Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde çok sayıda boş kovan tespit etti.

Elde edilen bilgilere göre, saldırıya uğrayan 3 kişi, emlak ve gayrimenkul işi yapıyorlardı. Olay günü Zeytinburnu'ndan Kâğıthane'ye gelen 3 kişi, burada S.A.Z. adlı Filistinli bir kişiyle görüştüler. Yaklaşık 15 dakika sonra görüşme sona erdiğinde, 3 kişi arabalarına binip olay yerinden ayrılmak üzereyken saldırganlar tarafından pusuya düşürüldüler.

Saldırganlar, saldırı sırasında kullandıkları silahın tutukluk yapması sonucu silahı yere bırakarak kaçtılar. Polis, olay yerinde el yapımı susturucu takılmış bir Pietro Beretta Gardone VT ibareli 7.65 mm tabanca ve 8 adet 7.65 mm kovan buldu.

Polisin yaptığı incelemede saldırganların kullandıkları aracın kiralık bir araç olduğu tespit edildi. Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin 3 kişi olduğu belirlendi. Polis, saldırganların Bulgaristan'a kaçtıkları yönünde bilgiler elde etti.

Olayla ilgili olarak İstanbul Valiliği, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasında, saldırı sonucunda yabancı uyruklu A.K. (1994) isimli şahsın hayatını kaybettiği, şahsın arkadaşı F.M. isimli yabancı uyruklu şahsın da ağır yaralandığı belirtildi. Saldırıda A.K.'nın koruma görevlisi E.K. de ayağından yaralandı. Valilik açıklamasında, olay yerinde saldırıda kullanıldığı düşünülen susturucu takılmış bir tabanca ile çok sayıda boş kovan bulunduğu da ifade edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

son dakika