Tahliyeden sonra ilk işi bu oldu! Dilan Polat böyle görüntülendi


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Gündem Haberleri - Tutuklu olarak yargıladığı davada hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan sosyal medya fenomeni Dilan Polat tahliyesinin ardından bugün eşi ve kayınpederini cezaevinde ziyaret etti.

9,5 Ay Sonra Kavuştular, Gözyaşlarını Tutamadı

Dilan Polat, "kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlamalarıyla tutuklanıp 9,5 ay cezaevinde kaldıktan sonra dün tahliye edildi. Tahliye kararının hemen ardından soluğu Tekirdağ Çorlu'daki Karatepe Cezaevi'nde aldı. Hedefi, aynı suçlamalarla tutuklu bulunan eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat ile hasret gidermekti.

İstanbul'dan iki çocuğu ve kardeşi Sıla Doğu ile yola çıkan Dilan Polat, cezaevine sade bir Opel marka araçla geldi. Aylar sonra kavuşmanın sevinci ve hüznünü aynı anda yaşayan Polat ailesi, yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Dilan Polat'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Görüşmeyle ilgili bilgi veren kardeş Sıla Doğu, “Tabii ki çok mutluyuz. İlk kez bugün birbirlerini gördüler. Çok mutlu oldular" dedi.

Bir gazetecinin, "Avukatınız görüşmeye geldi mi?" sorusuna, "Evet geldi. Teşekkür ederiz" yanıtını veren Doğu, "Engin'in durumu nasıl?" sorusuna ise "Engin'in durumu hiç iyi değil" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Dilan Polat'ın cezaevine lüks otomobiliyle değil, sade bir araçla gitmesi dikkat çekti.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

dilanpolat enginpolat tahliye ziyaret