Tatilciler iskeleden kaçmaya başladı, saniyeler sonra her şey havalandı


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Antalya'nın Kemer ilçesinde kısa sürede kendini gösteren kuvvetli fırtına nedeniyle iskeledeki şezlonglar suya düştü, plajdaki şemsiyeler uçtu. Panik anları kameraya yansıdı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde ani gelişen şiddetli fırtına, plajları ve iskeleleri tahrip ederek paniğe yol açtı. Saat 17.00 civarında başlayan sağanak yağmurun ardından sahilde etkili olan fırtına, sahil bandındaki şezlong, şemsiye ve tenteleri yerinden söktü.

İskelelerdeki şezlonglar rüzgarın gücüyle denize savrulurken, hazırlıksız yakalanan tatilciler kısa süreliğine panik yaşadı. Otel çalışanları, denize sürüklenen şezlongları kurtarmak için yüzerken, bazı oteller plajlarında hasar gördü.

Fırtına ve tatilcilerin paniği, bir otelin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, denizin dalgalanması, şezlongların denize savrulması, ağaçların sallanması ve tatilcilerin otele koşması yer aldı.

Yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu Arslanbucak ve Çalış Tepe mevkisindeki ormanda yangın çıktı. Hava ve kara ekipleri müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.