TEM'de 6 araç birbirine girdi: 2 ölü, 1'i ağır 5 yaralı


Google News

Yayınlama: 4 gün önce

Okuma süresi: 3 dakika

İstanbul'un Bağcılar ilçesi TEM Otoyolu'nda 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde 3 şerit trafiğe kapatılırken, trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya k

Zincirleme Kazada Hayatını Kaybedenlerin Sayısı İkiye Yükseldi

İstanbul'un Bağcılar ilçesi TEM Otoyolu'nun İSTOÇ mevkiinde, saat 08.30 sıralarında meydana gelen altı araçlık zincirleme kazada, olay yerinde hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi. Kazada ayrıca, biri ağır olmak üzere toplam yedi kişi yaralandı.

İddiaya göre, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen ilk kaza, üç aracın maddi hasarlı çarpışmasıyla gerçekleşti. Kazayla ilgili tutanak tutmak için araçlarından inen sürücüler, arkadan gelen ve fark etmeyen bir pikabın çarpmasıyla birlikte kaza zincirine sebep oldu. Pikabın arkasından gelen iki araç da öndekilere çarpmamak için fren yaptığında zincirleme kaza oluştu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, uzun araç kuyruklarının oluştuğu otoyolda güvenlik önlemi aldı ve trafiği alternatif yollara yönlendirdi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan N.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden diğer kişinin kimliği ise henüz belirlenemedi.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.