Toprak Razgatlıoğlu silip süpürüyor: Üst üste 10. zafer


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın Çekya etabında ikinci yarışı da kazanarak üst üste 10. zaferine imza atarak liderliğini sürdürdü.

Toprak Razgatlıoğlu, Çekya'nın Most kentindeki Autodrom Most Pisti'nde düzenlenen hafta sonu son yarışlarında yine muhteşem bir performans sergiledi. İlk olarak superpole yarışına katılan Red Bull sporcusu Toprak, bu yarışı kazandıktan sonra Dünya Superbike Şampiyonası'nın altıncı ayağının son yarışında da birincilik elde etti. ROKiT BMW Motorrad pilotu Toprak, Çekya'daki üç yarışı da kazanarak üst üste 10. birinciliğini elde etti. Yarış, İtalyan sporcu Nicolo Bulega'nın ikinci, Andrea Locatelli'nin üçüncü olduğu bir sonuçla sona erdi. Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 4, 5 ve 6. ayaklarındaki tüm yarışları kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışın ardından milli sporcu, zaferini arkadaşıyla kısa bir tavla oyunu oynayarak kutladı ve daha sonra Türk bayrağıyla tur atarak zaferini taçlandırdı.

Toprak Razgatlıoğlu, genel klasmanda 303 puanla liderliğini korudu ve İtalyan sporcu Nicolo Bulega (239 puan) ile İspanyol sporcu Alvaro Bautista'nın (199 puan) önünde yer aldı. Sezonun yedinci ayağı, 9-11 Ağustos tarihleri arasında Portekiz'de düzenlenecek. Toprak, Portekiz'deki ilk yarışı kazanması durumunda üst üste 11. zaferini elde edecek ve Jonathan Rea ile Alvaro Bautista'nın paylaştığı rekora ortak olacak.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası