Trabzonspor'un Sivas kafilesi belli oldu!


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Son güncelleme: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trabzonspor, Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. Mücadele öncesi bordo mavililerin kamp kadrosu açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri TS spor haberi

Trabzonspor, 2024-25 Trendyol Süper Lig sezonunun açılış maçında, 11 Ağustos Pazar günü Sivasspor'a konuk olacak. Maç öncesi, bordo-mavililer kamp kadrosu açıklandı ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Trabzonspor, bu kritik maç öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere kamp kadrosunu belirledi. Bordo-mavililer, güçlü bir kadro ile sezona güçlü bir başlangıç yapmak istiyor. Kadroda dikkat çeken isimler arasında, deneyimli kaleci Uğurcan Çakır, savunmanın liderleri Gastón Campi ve Edgar Ie, orta sahadaki yıldızlar Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas ve Daniel Sturridge, ayrıca golcü oyuncu Andreas Cornelius yer alıyor.

Trabzonspor'un genç yetenekleri de kadroda yer alıyor. Son yıllarda altyapısından çıkardığı başarılı futbolcularla dikkat çeken Trabzonspor , bu传统i sürdürmek istiyor. Bu kapsamda, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir ve 18 yaşındaki forvet Batuhan Kör kadroda kendilerine yer buldular.

Trabzonspor'un yeni transferleri de kadroda boy gösteriyor. Sezon öncesi transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Trabzonspor , özellikle hücum hattına önemli takviyeler yaptı. Bu kapsamda, son olarak İngiltere'nin Stoke City takımından transfer edilen deneyimli forvet Spieler, Hollandalı kanat oyuncusu Elvis Manu ve İsveçli golcü oyuncu Alexander Jeremejeff, Trabzonspor formasıyla ilk resmi maçlarına çıkmaya hazırlanıyorlar.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın önderliğindeki Trabzonspor , sezona güçlü bir başlangıç yapmak ve şampiyonluk yarışında erken bir avantaj sağlamak istiyor. Sivasspor maçı, bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olacak. Bordo-mavililer, güçlü rakipleri karşısında galibiyet hedefliyor.

Trabzonspor'un Sivasspor maçı kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Muhammet Taha Tepe

Defans: Gastón Campi, Edgar Ie, Luis Ibáñez, Serkan Asan, Vitor Hugo, Berkay Sefa Kara, Abdurrahim Dursun

Orta Saha: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Anastasios Bakasetas, Batuhan Artarslan, Yusuf Sarı, Yunus Mallı, Ahmet Canbaz, Daniel Sturridge, Elvis Manu

Forvet: Andreas Cornelius, Alexander Jeremejeff, Spieler, Batuhan Kör

Trabzonspor, bu kadro ile Sivasspor karşısında etkili bir oyun sergilemek ve galibiyetle ayrılmak hedefiyle sahaya çıkacak. Bordo-mavililer, güçlü rakipleri karşısında üstünlük sağlayarak lige galibiyetle başlamak istiyor. Maç, Trabzonspor'un yeni sezonu ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını gösterme açısından da önem taşıyor. Futbolseverler, heyecan verici bir karşılaşma bekliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Süper Lig Sivasspor Trabzonspor Sivas Ts spor haberi trend