TRANSFER HABERİ | Miguel Crespo resmen Başakşehir'de!


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son dakika transfer haberi: RAMS Başakşehir, Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Miguel Crespo’yu transfer ettiğini resmen açıkladı. İstanbul ekibi oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir , Miguel Crespo ile Güçleniyor!

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden RAMS Başakşehir , transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul ekibi, Fenerbahçe ile yollarını ayıran deneyimli orta saha oyuncusu Miguel Crespo 'yu kadrosuna kattı.

Başakşehir , yıldız oyuncu ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Kulüp resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Crespo'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Crespo'nun transferi, Başakşehir 'in orta saha hattını güçlendirmek için attığı önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 29 yaşındaki Portekizli oyuncu, Fenerbahçe 'de geçirdiği 3 sezon boyunca gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Crespo, top kontrolü, pas dağıtımı ve şut becerileriyle tanınıyor. Ayrıca, orta sahada mücadeleci yapısıyla da ön plana çıkıyor.

Başakşehir 'in yeni sezonda hedefleri arasında Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermek yer alıyor. Crespo'nun transferi, Başakşehir 'in bu hedeflere ulaşmasında önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

Miguel Crespo , Başakşehir 'e hoş geldin!


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

İstanbul Başakşehir Fenerbahçe Rams Başakşehir Miguel Crespo