TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray 'dan Guela Doue ve Wendel açıklaması!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Guela Doue ve Wendel konusunda da net konuştu ve süreçlerini açıkladı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray transf

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, kulübün YouTube kanalında transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Avusturya kampının verimli geçtiğini ve takımın lige hazır olduğunu belirten Hatipoğlu, iki mevkiiçin transfer çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Hatipoğlu, Rennes kulübüyle anlaşma sağladıkları Doue transferinin, oyuncunun yakınındaki kişilerin talepleri nedeniyle sonlandırıldığını açıkladı. Ayrıca, Wendel'in Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını ancak Zenit'in en iyi oyuncusunu bırakmak istemediğini belirtti. Hatipoğlu, eş zamanlı olarak birçok oyuncuyla görüştüklerini ve yakın zamanda Galatasaray'a yakışan oyuncuları kadroya katacaklarına inandıklarını ifade etti. Taraftarlara güvensini ve desteğini sürdürme çağrısında bulundu.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

İbrahim Hatipoğlu Galatasaray Sportif A Ş Guela Doue Galatasaray Wendel