TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray'dan Guela Doue ve Wendel açıklaması!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Guela Doue ve Wendel konusunda da net konuştu ve süreçlerini açıkladı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray transf

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, kulübün YouTube kanalında transferler ve güncel konular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştur. Avusturya kampının verimli geçtiğini ve takımın lige hazır olduğunu belirten Hatipoğlu, transfer sürecindeki gecikmeler için taraftarların eleştirilerini haklı bulduğunu ifade etti.

Hatipoğlu, iki mevkii için transfer çalışmaları yaptıklarını ve bu konuda hata yapmamaya özen gösterdiklerini belirtti. Ayrıca, Doue ile anlaşma sağlandığını ancak oyuncunun yakınlarının talepleri nedeniyle transferin gerçekleşmediğini açıkladı. Wendel'in Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını ancak Zenit'in en iyi oyuncusunu bırakmak istemediğini dile getirdi.

Sağ bek ve orta saha için eş zamanlı olarak birçok oyuncuyla görüştüklerini belirten Hatipoğlu, yakın zamanda Galatasaray'a yakışan oyuncuları kadroya katacaklarına inandıklarını vurguladı. Taraftarlara güvensini ve desteğini sürdürme çağrısında bulundu.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

İbrahim Hatipoğlu Galatasaray Sportif A Ş Guela Doue Galatasaray Wendel