Türkiye'nin kanını donduran vahşet! 3 çocuğunu katleden cani baba hayatını kaybetti


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haber - İzmir'in Bornova ilçesinde tabancayla 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp, 1'ini de yaraladıktan sonra intihar teşebbüsünde bulunan Vesim Şimşek (45), hastanede hayatını kaybetti.

Katil Baba Çocuklarını ve Kendini Vurdu

27 Ağustos sabahı, Merkez 4541/1 Sokak'ın yakınındaki zeytinlikte dehşet verici bir olay meydana geldi. Psikolojik sorunları olan Vesim Şimşek, çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'i (14) evlerine yakın bir zeytinliğe götürdü.

Şimşek, yanında getirdiği tabancayla dört çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini söyleyen Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Şimşek ve Hiranur ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Çocukların cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İşlemlerinin ardından cenazeler, anneleri Naciye Şimşek'in yakınları tarafından Manisa'nın Salihli ilçesine götürüldü ve Karaağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şimşek'in eşi Naciye ile boşanma aşamasında olduğu, tekrar bir araya gelmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Şimşek'in ayrıca bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı ve kısa bir süre önce bir kazada sol gözünde görme kaybı yaşadığı belirtildi.

Olaydan iki gün önce Şimşek'in çocuklarına köfte ekmek alıp getirdiği ve onların yemek yerken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Bu fotoğraflar, geriye acı bir hatıra olarak kaldı.

Vesim Şimşek, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Cinayet İzmir İzmir haberleri