Tutuklanan işçinin oğlundan amcaya: ‘Daha ölmemiş’


Google News

Yayınlama: 3 gün önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haberleri İnternet - Amca Salim Güran’ın cep telefonuna indirdiği bir aplikasyonla görüşmelerini kaydettiği ancak daha sonra bu uygulamayı sildiği ortaya çıkmıştı. Emniyet bu görüşmeleri geri getirince işçisinin 15 yaşındaki oğlu Ramazan A. ile

Narin Cinayetindeki Yeni Tutuklama: Ramazan A. "Kasten Öldürmeye İştrak" Suçlamasıyla Cezaevinde

Ramazan A. (15), Narin 'in cinayetiyle ilgili olarak "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ramazan A., amcası ve cinayetin bir numaralı zanlısı Salim Güran 'ın yanında çalışan Mehmet Selim Atasoy 'un oğludur.

Ramazan A. ilk olarak 8 Eylül'de babası ve diğer 21 kişiyle birlikte gözaltına alınmıştı. Ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştı. Ancak, savcılıktaki ifadesinde yer alan, Salim Güran ile yaptığı bir telefon görüşmesi yeni deliller ışığında yeniden değerlendirildi.

Görüşmede, Salim Güran 'ın Ramazan A.'ya "bir şeyin düştüğünü" ve "yamaçta bir taşın dibinde" olduğunu söylediği duyuluyor. Ramazan A. da "henüz bende değil, daha ölmemiş" şeklinde cevap veriyor. Ramazan A., ifadesinde bu konuşmayı hatırlamadığını söylese de, Salim Güran 'ın sonralarda bu aletin kaçak elektrik yapmak için kullandığını ve Ramazan A.'nın onu alması gerektiğini söylediği ortaya çıktı.

Bu çelişkili ifadeler ve yeni deliller üzerine Ramazan A. yeniden gözaltına alındı ve "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklandı. Ramazan A.'nın tutuklanmasıyla birlikte anne, abi ve Nevzat Bahtiyar'ın ardından Narin cinayetinde bu suçla tutuklanan dördüncü kişi oldu.

Ancak, Ramazan A.'nın tutuklanmasının ardından yeni sorular gündeme geldi. Salim Güran 'ın telefon kayıtlarına göre, Ramazan A. ile olay günü 08.33, 15.52, 18.37, 18.51, 18.52 ve 18.54'te olmak üzere altı ayrı görüşme yapmış. Ancak Ramazan A., bu görüşmelerin içeriğini hatırlamadığını söyledi. Salim Güran 'ın 14.33'te köye doğru geldiği de ortaya çıktı, ancak Ramazan A.'nın ifadesiyle çelişti.

Ayrıca, Ramazan A.'nın babası Mehmet Selim Atasoy da olay günü Salim Güran ile tarlada olduğunu ancak Salim Güran 'ın tarlada olduğuna dair ifadelerinin Ramazan A.'nın verdiği bilgilerle çeliştiği ortaya çıktı.

Soruşturma kapsamında Narin 'in annesi Yüksel Güran'ın ağız ve diş modeli alındı ve abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle karşılaştırılması bekleniyor. Savcılığın, annenin Narin 'i ona zarar vermeye çalışan Enes'ten kurtarmaya çalışırken kolunu ısırmış olabileceği şüphesi olduğu belirtiliyor.

Narin cinayetinde şu ana kadar 11 kişi tutuklanırken, tutuklu amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran gözaltında bulunuyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Narin Salim Güran Mehmet Selim Atasoy DNA gazetehaberleri Promo