Uçakta olay çıkarınca kara listeye alındı


Google News

Yayınlama: 3 gün önce

Okuma süresi: 3 dakika

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini yapan uçağında bir yolcunun kavga çıkarması sonucunda uçaktan indirildi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya üstün, yolcunun kara listeye alındığını açıkladı

Bir Turkish Airlines uçağı, İstanbul Havalimanı'ndan Londra'ya hareket etmek üzere yolcu kabul etmeye başladığında, ortalık karıştı ve bir yolcu çıldırdı.

Polis yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı ama yolcu, "Beni tutamazsın. Benim 10 tane fabrikam var. Boş konuşmayın!" diyerek direnmeye devam etti. Yolcu uçaktan indirildi.

Turkish Airlines Basın Müşaviri Yahya Üstün, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "TK1983 İstanbul-Londra seferinde kabin ekibine ve yolculara karşı saldırganlaşan ve sözlü tacizde bulunan yolcu uçaktan polis eşliğinde indirildi. Uçağa zarar veren B.G. isimli yolcu hakkında yasal işlem başlatıldı ve kara listeye eklendi." dedi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Uçuş güvenliği bizim önceliğimizdir. Şu ana kadar 440 kişiyi kara listeye aldık." açıklamasını yaptı.

Ekşi, yaptığı paylaşımda, "Uçuş güvenliğini tehdit eden, ekiplerimize sözlü ve fiziksel saldırıda bulunanları kara listeye alıyor ve şikayette bulunuyoruz. Şu anda listede 440 kişi bulunuyor." dedi.

Haberin görselleri DHA tarafından sağlanmıştır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.