UEFA'ya bildirildi: Beşiktaş'ın Lugano maçlarının kadrosu açıklandı


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile karşılaşacak Beşiktaş kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Siyah-beyazlıların kadrosunda Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey yer almadı.

Beşiktaş, Lugano Deplasmanında! İşte Avrupa Ligi Yolundaki Aslanlar...

Heyecan dorukta! Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano'ya konuk olacak. Kritik mücadelenin başlama düdüğü yaklaşırken, siyah-beyazlı takımda heyecan ve inanç zirvede. Teknik Direktör Şenol Güneş ve ekibi, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek için yoğun mesai harcıyor.

Taraftarların merakla beklediği kadro ise belli oldu. UEFA'ya bildirilen listeye göre Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey, Lugano kadrosunda yer almadı. Bu isimlerin eksikliği, orta saha ve savunmada alternatifleri daraltsa da Şenol Güneş, elindeki isimlerle en güçlü 11'i sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Kalede tecrübeli eldiven Ersin Destanoğlu'nun forma giymesi beklenirken, savunmada Rosier, Welinton, Colley ve Masuaku dörtlüsünün görev yapması muhtemel. Orta sahada ise Gedson Fernandes, Salih Uçan ve Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş'ın dinamosu olacak isimler. Hücum hattında ise tüm gözler, siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkacak olan yıldız golcü Ciro Immobile'nin üzerinde olacak. İtalyan yıldıza, kanatlarda Cenk Tosun ve Jackson Muleka eşlik edecek.

Beşiktaş, 29 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde deplasmanda avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlılar, Lugano engelini aşarak Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak ve bu önemli organizasyonda başarılı bir performans sergilemek istiyor.

Maç öncesinde futbolcuların motivasyonu oldukça yüksek. Teknik heyet ve futbolcular, taraftarlardan gelecek desteğin de kendilerine büyük moral ve güç vereceğinin farkında. Tüm Beşiktaş camiası, bu önemli maçtan zaferle ayrılıp Avrupa yolculuğuna devam etmeyi hedefliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.