Yazarlardan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı yorumları


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor yazarları, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Fred: Fenerbahçe'nin Kalbi

Fred'in yokluğu, Fenerbahçe'de büyük bir boşluk yaratmıştı. Mourinho'nun ilk şikayeti de onun sahada olmamasından kaynaklanıyordu. Ancak dönüşü muhteşem oldu. Fred sahada olunca, diğer oyuncular da daha iyi oynuyor.

Mourinho'nun Yerel Koşullara Uyumu

Mourinho'nun, Fenerbahçe futbolcularının lige uygun davranışlar sergilemelerini sağladığı görüldü. Bu, Mourinho'nun diğer Portekizli hocalardan daha fazla yerel koşulları gözeteceğinin bir işareti. Bu tutumun geçmişte sonuç vermiş olması, Mourinho'nun doğru bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor.

Fred'in Hat-Trick'i

Fred'in Fenerbahçe'ye katkısı göz ardı edilemez. Dün gece yaptığı hat-trick, Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı olduğunu kanıtladı. Gollerin çoğunda Gökhan'ın hataları olsa da, tarih Fred'in hat-trick'ini yazacak.

Fred: Ön Liberonun Vazgeçilmez Sigortası

Tadic ve Dzeko'nun fiziksel yetersizlikleri, zor maçlarda sorun yaratıyor. Fred, bu eksikliği kapatıyor. Dün de çok başarılıydı. Szymanski de gittikçe güçleniyor ve ofansif etkinliğini artırmalı.

Mourinho'nun Şampiyonluk Treni

Fenerbahçe'nin bu sezonki en iyi maç başlangıcı muhtemelen Rize deplasmanıydı. Sokaktaki büyük bıkkınlığın ve kızgınlığın farkında olan takım, sabırlı ve özgüvenli oynadı. Geçiş oyunlarının vazgeçilmezi Fred'in dönüşü, diğer oyuncuları da etkiledi. Mourinho'nun maçın sonlarında yaptığı oyuncu değişiklikleri, her futbolcuyu diri ve oyunun içinde tutmak istediğini gösteriyor.

Fred'in Genç Meslektaşlarına Dersi

Mourinho, Fred'in özlendiğini söylemişti. Dün onun ne anlama geldiğini gördük. Mourinho, İsmail Yüksek'i savunmaya dönük ön libero, Fred'i ise hücuma dönük ön libero olarak oynattı. Her ikisinin de işini kusursuz yaptığını söylemeliyim. Fred, ön bölgedeki oyun organizasyonunda ve boş alanlara kaçışta, genç meslektaşlarına ders verdi.

Fred'in Farkı

Fred'in takımda olmasıyla olmaması arasında büyük fark var. Gol ve penaltı pozisyonu var Fred'in içinde olduğu. Fred'in olduğu Fenerbahçe, daha güçlü ve başarılı bir takım haline geliyor.

Fred: Bu Takımın Her Şeyi

Fred'in takıma dönmesi Fenerbahçe'ye güç kattı. İsmail ve Szymanski daha rahat oynuyorlar. Çünkü Fred sadece ofansif değil, aynı zamanda savunmaya da destek veriyor. Fenerbahçe, Fred'in alternatifini mutlaka bulmalı. Çünkü onun yerini dolduracak bir 8 numaraya ihtiyaç var. Fred, bu takımın her şeyi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.