Yeni TFF'de ilk istifa: Bayram Saral görevinden ayrıldı!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

TFF'de yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan Bayram Saral, istifa ettiğini açıkladı.

Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF) yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamasında, TFF seçim sürecinde Türk futbolunu içinde bulunduğu kaostan kurtarma hedefiyle yüzlerce kulüp yöneticisi ve Türk futbolunun önde gelen paydaşlarının bir araya geldiğini belirtti. Bu mücadelenin sonucunda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun başkanlığını yaptığı listenin seçimi kazandığını ifade etti.

Bayram Saral, istifa kararının sebebinin, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair kişisel kanaati olduğunu belirtti. Derin fikir ayrılıklarının TFF kurumuna ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına istifa ettiğini açıkladı.

Yaklaşık dört ay süren demokratik hak arayışı mücadelesinde kendilerine destek veren tüm kulüp başkanları, yöneticileri, TFF delegeleri ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti ve haklarını helal etmelerini diledi.

Bayram Saral'ın istifası, TFF'deki yönetim kurulunda yeni bir döneme işaret ediyor. TFF'nin önümüzdeki dönemde nasıl bir yol izleyeceği ve Bayram Saral'ın istifasının etkilerinin ne olacağı merak konusu.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

tff