Yer: KKTC! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel, Numan Kurtulmuş... 'Ne var kardeşim bu fotoğrafta!'


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Ana muhalefet liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı karede yer aldığı anlar siyaseten bazı polemikleri de beraberind...

İşte, Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısından bir alıntı:

Bu fotoğraf hakkında benim görüşüm şu: Muhalefet lideri ile ülkenin Cumhurbaşkanı sohbet ediyor. Fakat bazıları bu fotoğrafta başka şeyler görüyor. Onlara göre, CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında destansı bir duruş sergilememiş. Oysa Özgür Özel'in hafifçe eğilmesi, Erdoğan'ı daha iyi işitebilmek veya sözlerini daha iyi duyurabilmek içindir. Bu fotoğrafta anormal bir şey yok.

Muhalefet liderinin destansı duruşu, anlık bir fotoğraf karesinden anlaşılamaz. Böyle bir duruş, ülkenin çıkarlarını ödünsüz bir şekilde savunurken veya halkın sorunlarını yüksek sesle dile getirirken ortaya çıkar. Unutmayalım ki, bu fotoğrafı eleştirenler, iktidar ile muhalefet arasında diyalog kurulmasından rahatsız olanlardır. Onlara çok da aldırış etmemek gerekir.

Hava durumu konusunda 17 il için yağış uyarısı yapıldı ve İstanbul için yağışın başlayacağı tarih açıklandı. Ayrıca, Ağrı Dağı'nda tipide kaybolan iki kişinin cansız bedenine ulaşıldığı haberini aldık. Bu hafta görüşülecek olan emeklilerin fark ödemesinin ne zaman yapılacağı da merak konusu.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

haberler haber son-dakika erdogan ozgur-ozel kktc kibris ahmet-hakan