Yok artık Doue! İstekleri bitmedi, G.Saray vazgeçti


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray’ın uzun süredir gerçekleştirmek istediği Guela Doue transferi iptal oldu. Kulüp, oyuncunun ve menajerinin sürekli artan isteklerinden dolayı transferden vazgeçti.

Galatasaray vazgeçti, yok artık Doue! G.Saray'ın uzun süredir gerçekleştirmek istediği Guela Doue transferi iptal oldu. Oyuncunun ve menajerinin sürekli artan istekleri, transferin iptaline sebep oldu.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü yaptığı açıklamada, "Kamuoyu, gündem ve baskı arttıkça talepler de değişiyor. Bir takım ilave istekler ortaya çıkıyor. Süreç planladığımız şekilde ilerliyordu ve kulüp olarak Rennes ile anlaşmaya varmıştık. Ancak, Doue'nin yakınındaki kişilerin sürekli farklı taleplerle süreci zorlaştırması bizi transferden vazgeçirmek zorunda bıraktı." dedi.

Hatipoğlu ayrıca, "Burası Galatasaray Spor Kulübü ve bir transfer gerçekleşecekse kurallar ve şartlar belli. Bu noktalar zorlandığı için transfer uzadı. Doue listemizdeki oyunculardan biriydi, ancak gelinen noktada bu talepler artık görüşmeleri sonlandırma noktasına getirdi. Üzgünüz, bu saatten sonra Galatasaray'ın transfer listesinde Doue bulunmuyor." şeklinde konuştu.

Doue transferinin iptal olmasının ardından, Galatasaray sağ bek transferi için yeniden Elias Jelert'e yöneldi. Kopenhag Kulübü, 21 yaşındaki sağ beki için 10 milyon avro talep ediyor. Galatasaray, Doue transferi için Rennes Kulübü ile 7,5 milyon avroya anlaşmıştı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.